top of page
ndr-filter-IMG_2013-4032x3024.jpg

Verleng de levens- duur van uw motor met onze filtratie producten en services.

Filtreren is een belangrijke stap in het onderhoud van scheepsmotoren. Het doel van filtratie is om vuildeeltjes, zoals stof, vuil en roest, uit de brandstof, olie en koelvloeistof te verwijderen. Hierdoor blijven de motoren soepel draaien en kunnen ze langer mee.

Er zijn verschillende soorten filters die gebruikt kunnen worden bij scheepsmotoren, afhankelijk van het medium dat gefilterd moet worden. Zo zijn er brandstoffilters, oliefilters, koelvloeistoffilters en luchtfilters.

Het is belangrijk om regelmatig de filters te vervangen volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Dit zal ervoor zorgen dat de motoren goed blijven werken en zo lang mogelijk meegaan.

ndr-fleetguard-filter.jpg
ndr-fleetguard-filter.jpg

Soorten filters

Brandstoffilters worden gebruikt om vuildeeltjes uit de brandstof te verwijderen voordat deze naar de motor gaat. Dit is belangrijk omdat vuildeeltjes in de brandstof de brandstofpomp en de injectoren kunnen verstoppen, wat kan leiden tot slechtere prestaties en zelfs motorschade.

Oliefilters zijn bedoeld om vuildeeltjes uit de olie te verwijderen. Olie is essentieel voor het smeren van de bewegende onderdelen in de motor. Als de olie vuil is, kan dit leiden tot wrijving en overmatige slijtage.

Koelvloeistoffilters zijn bedoeld om vuildeeltjes uit de koelvloeistof te verwijderen. Als de koelvloeistof vuil is, kan dit leiden tot slechte koeling en mogelijk motorschade.

Luchtfilters zijn bedoeld om vuildeeltjes uit de lucht te verwijderen die de motor binnenkomt. Als de lucht vuil is, kan dit leiden tot slechte verbranding en slechte prestaties.

ndr-technici-on-the-road-old-dieselengine-1200x1600.JPG

Filtratie

NDR Diesel Service biedt specifieke filtratieproducten en services voor scheepsmotoren en dieselmotoren.

Voor scheepsmotoren en dieselmotoren bieden wij brandstoffilters en oliefilters aan die zijn ontworpen om de prestaties van de motor te optimaliseren en tegelijkertijd de levensduur te verlengen. Dit wordt bereikt door het effectief verwijderen van vuildeeltjes en verontreinigingen uit de brandstof en olie.

Daarnaast bieden wij ook filtratieservices waaronder inspectie, onderhoud en vervanging van filters. Deze services zijn gericht op het optimaliseren van de prestaties van de filtratiesystemen en het verlengen van de levensduur ervan.

ndr-technici-on-the-road-old-dieselengine-1200x1600.JPG
bottom of page