top of page
ndr-warehouse-IMG_3126-3024x4032.jpeg

Kwaliteit en vakmanschap zijn onze kernwaarden die wij dagelijks nastreven.

NDR Diesel Service is ruim 10 jaar een vertrouwde naam in de dieselbrache. Door de jarenlange ervaring en het nastreven van onze kernwaarden is NDR Diesel Service in korte tijd uitgegroeid tot een gevestigde naam in de maritieme sector. 

 

Onze activiteiten en expertise richten zich op het gebied van het leveren, plaatsen, reviseren, onderhouden en repareren van dieselmotoren en -systemen voor zowel scheepvaart- als industiële toepassingen. 

 

Ons team van gekwalificeerde technici heeft jarenlange ervaring en kennis in de dieselbranche, waardoor wij u kunnen voorzien van professioneel en efficiënt vakmanschap.​​

ndr-engine-blue-marine-power-IMG_2648-3024x4032.jpeg

Onze missie

Onze missie is om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit van service en te garanderen dat hun dieselmotoren en -systemen veilig, betrouwbaar en efficiënt functioneren. Wij geloven in een persoonlijke benadering en werken altijd samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en aan te vullen.

 

Wij bieden ook preventief onderhoud en inspectie-programma's aan om te helpen de levensduur van uw dieselmotor of systeem te verlengen en onverwachte stilstand te voorkomen.

Nieuwe locatie

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat wij, in ons 10-jarig jubileum jaar, onze activiteiten hebben verhuisd naar een nieuwe locatie in Hendrik Ido Ambacht. Deze nieuwe locatie biedt ons de ruimte en faciliteiten die we nodig hebben om onze groeiende klantenkring nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

Onze nieuwe locatie is voorzien van moderne en geavanceerde apparatuur en een efficiënte werkplaats, waardoor wij in staat zijn om sneller en efficiënter te werken, en kortere levertijden aan te bieden.

ndr-new-office-blackwhite-IMG_5777-4032x3024.jpeg
bottom of page