top of page
NDR_CompanyFlag_1149x796.jpg

Het bedrijf

New Diesel Repair is een in 2012 opgericht en is specialist op het gebied van dieselmotoren. Met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van onderhoud, reparatie en revisie van dieselmotoren is NDR Diesel Service uitgegroeid tot een begrip binnen de maritieme sector.

 

Onze expertise ligt op het gebied van leveren, plaatsen, reviseren, onderhouden en repareren van gerenomeerde merken dieselmotoren.

Leveren & Plaatsen

New Diesel Repair heeft geruime ervaring met dieselmotoren van gerenomeerde fabrikanten. Het leveren, plaatsen en in bedrijf stellen van dieselmotoren is één van de activiteiten die voor onze medewerkers dagelijks werk is.

Onderhoud

Onderhoud uitvoeren op dieselmotoren is misschien wel het belangrijkste om de levensduur van de motor te verlengen. Onze specialisten hebben geruime ervaring met het plegen van onderhoud op diverse merken dieselmotoren. New Diesel Repair neemt deze taak dan ook graag van u uit handen.

NDR_EP-Engine-BW.jpg
NDR-Koprevisie-CAT3512-BW.jpg

Reparatie

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u problemen ondervind bij de werking van de motor en er reparatie noodzakelijk is. Dit probleem dient zo snel mogelijk opgelost te worden. Onze specialisten staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Revisie

Diverse onderdelen in een dieselmotor zijn aan slijtage onderhevig en kunnen op termijn problemen veroorzaken op de werking van de gehele motor. Met het reviseren van deze onderdelen verlengd u de levensduur van de dieselmotor. New Diesel Repair is specialist in de revisie van diverse merken dieselmotoren.

bottom of page