top of page
ndr-cummins-qsx15-close-up-IMG_2025-4032x3024.jpeg

NDR Diesel Service is gespecialiseerd in hermotorisering van diesel- en scheepsmotoren. Hermotorisering is het proces waarbij een oude of versleten motor wordt vervangen of gereviseerd door een nieuwe of gereviseerde motor. Dit kan zowel betrekking hebben op de complete motor als op specifieke onderdelen ervan.

De voordelen van hermotorisering zijn talrijk. Ten eerste kan een hermotoriseerde motor een grotere efficiëntie en prestatie leveren dan een oude motor. Dit kan leiden tot lagere brandstofkosten en minder uitstoot. Ten tweede kan hermotorisering ook leiden tot een verlenging van de levensduur van een machine, waardoor de totale kosten over de levensduur van de machine lager zijn.

Betere prestaties, lagere brandstof-kosten en minder uitstoot door hermotorisering.

ndr-john-deere-new-engine-close-up-_JohnDeere-newengine-closup-4032x2595.jpeg

Hermotorisering

NDR Diesel Service biedt een breed scala aan diensten voor hermotorisering, waaronder vervanging van de complete motor, revisie van specifieke onderdelen, en het installeren van nieuwe of gereviseerde onderdelen. Ons team bestaat uit ervaren technici die gespecialiseerd zijn in diesel- en scheepsmotoren. Dit team kan de motor inspecteren, bepalen welke onderdelen vervangen of gereviseerd moeten worden, en de hermotorisering uitvoeren.

Naast hermotorisering biedt NDR Diesel Service ook onderhoudsdiensten aan, waaronder regulier onderhoud, reparaties en diagnostiek. Deze diensten helpen om de levensduur van de motor te verlengen en problemen in een vroeg stadium te detecteren, waardoor kostbare reparaties kunnen worden voorkomen.

bottom of page